Címkék
Az Ördögárok dűlőből válogatott, kizárólag Merlot fajtából készülő különleges minőségű bor, mellyel csak kiemelkedő évjáratokban találkozhatunk. Alkoholtartalom (V/V) 14,83
100 % Merlot. Pincészetünk presztízs bora . A szekszárdi Görögszó, Strázsahegy, Porkoláb völgy, dűlők válogatott szőlőiből készült ez az igen koncentrált, komplex vörösbor.
Ez egy igen jól sikerült rozé házasítás öreg tőkékről az egri Középbércről. Édes cseresznye, pirosribizli és málna. Klasszikus reduktív iskola, vidám, jó ízű korty, kis mineralitás az illatban és az ízben.
100% cabernet franc egy kivételes évjáratból. Almasavbontás után derítve, szűrve, utánna 500 literes új francia hordóban érlelve 18 hónapon át. Testes, sűrű szövésű, mégis nagyon bársonyos, sok gyümölcs, finom hordó.
A pincészet prestige Cuvée bora, amely csak a kiemelkedő évjáratokban készül, a legjobb dűlők hozamkorlátozott terméséből. 40 % Merlot, 35 % Cabernet franc, 15 % Cabernet sauvignon és 10 % Kékfrankos házasítása. Alkoholtartalom (V/V) 15%
Kiváló minőségű termését a Sauli völgyben található tőkéiről kézzel szüreteltük, és válogattuk. Francia tölgyből készült hordókban érlelődött 15 hónapon át a letöltés elött.
Illata nagyon hívogató gyümölcsös, intenzív őszibarack és egzotikus gyümölcs. Friss és kellemesen édes, fajtára jellemző ízvilág
Szép házasítása a Nyilasmár és Nagyfai különleges minőséget adó terroirok érett gyümölcseinek.
Tiszta világon szín fogad a pohárban. Intenzív illat, virágos jegyekkel tűzdelve melyet a must illata bolondít meg.
Tiszta világon szín fogad a pohárban. Intenzív illat, meglepően fehérboros jelleggel.
Cabernet Sauvignonra és Merlotra épülő vörösbor, kiegészítve még két fűszeres fajtával. Az évjáratnak köszönhetően gazdag gyümölcsösség, szedres, meggyes aromák, bársonyos tanninok jellemzik. Jó ivású bor.
A legjobb területekről szüretelt szőlőből készült Prosecco. Színe halványsárga, zöldes reflexekkel. Illata intenzíven gyümölcsös főleg zöld alma, citrom és grapefruit valamint akác és virágok. Testes, egyensúlyos, friss, szép savakkal.
Nagyon illatos, friss, hosszú, krémes és mindig jóleső prosecco a legnemesebb területekről, nagyobb hozamkorlátozással készült olasz pezsgő.
Irsai olivér, chardonnay, sauvignon blanc, olaszrizling Világos szalmasárga szín. Illatában bodzavirág, citrusfélék és lédús szőlő tűnnek fel. Kóstolva száraz, életteli savérzet, elegáns-, könnyed test, gazdag gyümölcsös ízvilág jellemzi.
A szőlő teljes egészében a Marlborough Awatere-völgyében található szőlőültetvényekből származik. Színe halvány aranyszínű. Az orrban trópusi gyümölcsök, ribizlilevelek és gyógynövényes illatok kavalkádja érett ananász, rózsaszín grapefruit és citrusokkal kiegészítve. A korty koncentrált, élénk, tele az illatban is érzett aromákkal.
50% Kékfrankos 50% Syrah Illata fűszeres, füstös málnás cigarettadobozra, enyhén likőrös, szegfűborsos szilvabefőttre emlékeztető. Íze telt és légies, meggy, szilvalekvár, szeder, édesgyökér, jól integrált tölgy és finom tanninok támogatják az elegáns testet.
Chardonnay és pinot noir Gazdag, krémes buborékok, meghatározó kekszes jegyek illatban és ízben. Szájban kandírozott gyümölcsök, virágosság, rétegzettség és nagyon hosszú korty.
Illatában gazdag fekete bogyós gyümölcsök, áfonya, szeder, pici fűszer paprikával, amit a háttérben egy kevés keserű csokoládé zár le. Elegáns és finom melegséget áraszt az aromatika. Ízben gazdag, mély gyümölcsök, frissesség és fűszeresség jelentkezik
A fajta 100% Pecorino, ami a vidékre jellemző fehér szőlőfajta és egyébként nincs köze az azonos nevű sajthoz, bár tény, hogy igen jó párost alkotnak együtt fogyasztva. Vérbeli mediterrán, fickós savakkal, tengerparti borokat idéző sóssággal és rozmaring illattal, kiegészülve természetesen a palackban maradt seprő kenyérhéjra jellemző ízeivel.
Halvány szalmasárga, ragyogó gyöngyözéssel, Gazdag citromos és friss fűszernövényes aromák jellemzik, kellemes kenyérkéreg jegyekkel, amelyek együtt érkeznek az ízletes ízenergiával.
Világfajta, mely a villányi borvidéken otthonra lelt. Míg a világ más területein a Sauvignon az első számú Cabernet, addig Villányban a Cabernet Franc egyre inkább előtérbe kerül. Erjesztést követően, 12 hónapig nagy tölgyfahordóban érlelődik.