Címkék
Illatában intenzív vörös bogyós gyümölcsök, cédrus és egy kis menta. Kóstoláskor telt, gazdag, érett ízében főleg piros ribizli kevés dohány és fekete bors. Alkoholtartalom (V/V) 13%
UTOLSÓ PALACKOK! Különleges, prémium villányi házasítás a borászat csúcsbora. A bor alapját cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot és egy kis kékfrankos adja.
Ha létezik behízelgő bor, akkor ez minden bizonnyal az. Gyümölcsössége illatában, ízében is megmutatkozik.
Királyleányka, Hárslevelű, Furmint, fiataltól az idős tőkékig, Bonyhádtól Siklósig a Pannontáj szőlőiből készült tudatos házasítás. Hidegen erjedt, 6 hónapig érlelt. Nyitás után folyamatosan fejlődő illattal. Populáris, ismét nagyon szerethető bor.
Közepes test, bíbor reflexek és harmónia jellemzi. Ribiszke, áfonya, meggy, mely kóstolva finom tanninokkal egészül ki. Ízében finom hordós fűszerek jelentkeznek, mely érettebb jegyekkel ruházza fel. Kellemes savérzet és hosszan tartó gyümölcsíz adják meg borunk stílusát.
Nem az a feszes német stílus, de egy igazán populárisra és gyümölcsösre sikeredett Rajnai Babiczki Laci-tól. Nagyon szerethető, nagyon itatja magát, nem fog maradni a palackban másnapra az garantált! Igazi nyári bor a Mátrából!
Illatában zöldesség, frissen vágott fű keveredik a bodzával. Ízében a friss gyümölcsös jegyek kellemesen harmonizálnak a fűszeres telt zamattal. Hosszan tartó íz, szép lecsengés.
A Codorníu Zero egy kiváló minőségű, alkoholmentes pezsgő, amely Xarel.lo és Chardonnay szőlőkből készül. Az erjesztett bor alkoholmentesítése során a pezsgő megőrzi a citrusfélék és trópusi gyümölcsök frissességét, valamint a finom fehér virágok pikáns jegyeit.
Mély, fiatalos rubin szín, lilás széllel. Illata közepesnél intenzívebb, rendkívül precízen gyümölcsös, a meggy kivételes, de van áfonya és szeder is. Kóstolva remek szerkezetet kapunk: semmi nehézkesség, kirobbanó gyümölcs (lásd az illatot), remek savak, arányos alkohol, semmi melegség, alig detektálható hordóvanília. A tannin külön szám: egyszerre puha,...
Dűlőszelektált kékfrankos egy nagyszerű évjáratból. Tiszta, fűszeres illat tele gyümölcsökkel. Határozott savak vezetik a bort, komplex struktúrája harmonikus összhangot alkot a meggy és a fekete-szeder, illetve a lágy pörkölt csokoládé aromákkal.
Testes vörösbor, mely elsősorban aszalt fügés, fekete cseresznyés és cédrus jegyeket mutat. Gazdag, gyümölcsös zamatokkal indít, szilvával, szederrel és fekete ribizlivel, hosszú utóízében tölgyes jegyeket mutat.
Illata szép fajtajelleges jegyekkel rendelkezik, mint a hársfa, aszalt barack, méz. A kellemes illatot követi ezen jegyek kavalkádja, amit a végén egy kis vanília zár le. Mint egy csodás zenei alkotás: az ízek és illatok kellemes kompozíciója. 5 hektoliteres kőris hordóban érlelődött 6 hónapon keresztül.
Tartalmas rozé cuvée, kedvességét a merlotnak köszönheti, kékfrankosnak a gyümölcsösségét, s a cabernet francnak a fűszerességét. Üde, gyümölcsös, megkapóan szép színű rozébor, kirobbanó gyümölcsízekkel. Eper, málna, mirabella szilva jegyekkel. Hosszú lecsengéssel. Meleg nyári estére tökéletes választás.
Virágok, zöld alma és citrusok illata, a szájban finomra érett buborékokkal, zsenge savérzettel és finom sóssággal. Két év érlelés után, a palackokat kis adagokban, mindig frissen degorzsálják.
Kristálytiszta közepesen mély intenzitású rubin színét gránátos szél szegélyezi. Illatában meleg fűszeresség, érett szeder és fekete cseresznye játssza a főszerepet. Szájban a száraz telt korty közepes savérzete, lágy tanninal egészül ki...
Klasszikus furmintnak indul a pohárban, visszafogott ásványosság, eső utáni bazalt. Utána grapefruit és őszibarack illata robban a pohárban. Kerek, kedves korty, kis természetes maradékcukor és vibráló tokaji savak szép egyensúlya. Behízelgő, tiszta, fehérhúsú gyümölcsökkel, almával és őszibarackkal, a végén friss nyári körtével, szájat mindenhol betöltő...
Kivételesen gazdag aromavilágú, harmonikus, selymes, fenséges bor. Emlékezetes pillanatok felejthetetlen kísérője. Vad- és marhaételek, gyümölcsös desszertek tökéletes társa.
A Bolyki Szőlőbirtokon a minőséget tartjuk a legfontosabbnak, ezért hosszú évek óta célunk volt, hogy készíthessünk bikavért a legmagasabb, grand superior minőségi kategóriában.
A stílusa finoman eltér a tavalyitól, a szüreti számok alapján a bogyókban sűrűbb volt a lé, magasabb a cukorfok, a pincében pedig nagyobb szerepet kapott a héjon erjesztés és az amforás érlelés.Spontán erjedt, szűretlen, derítetlen palackozás az Irsai minden bájával!