Címkék
A 2016-os évjárattól egy teljesen BIO dinamikusan művelt Sárgamuskotályból késői szüreteléssel készült édes fehérbor. Tartályban erjedt 8 hónapig majd palackba került a fogyasztók azaz a mi legnagyobb örömünkre!
Igazán szép nektarinos és mézes ízjegyekben gazdag késői szüretelésű Kövérszőlő.
Ízében és illatában a csokoládé, szentjánoskenyér, aszalt gyümölcsök dominálnak. Harmonikus savtartalma összhangban van az alkohollal, cukortartalommal. Lenyelve hosszú, gazdagon tölti be a száj minden szegletét. 12 14 °C hômérsékleten, desszertekhez, édes tésztákhoz ajánljuk.
Ez a száraz vörösbor tette a Los Vascos pincészetet híressé. Szép megjelenésű, rubinvörös színű Cabernet sauvignonból készült. Igazi chilei vörösbor.
A friss gyümölcsösséghez éppen annyi pezsgést társítottak, hogy a műfaj rajongóit levegyék a lábukról.
Ebben az ősi kadarkában, megtaláltuk a ˝Szent Grál˝ t , olyan érték került a kezünkbe, amely méltó az elmúlt századok szekszárdi Kadarka hírnevéhez. A szőlőben terméskorlátozást alkalmazunk, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjunk, nagyon érett állapotban (töppedt) szüreteljük.
Kristálytiszta illat és ízvilág. Illatban körtés lime os üdeség, mely az ízvilágban is visszaköszön. Ropogós sós ásványokkal fűszerezett bor, ami 100 % ban visszaadja a terület izgalmas mineralitását.
Intenzív rubinvörös csillogású színe szemet gyönyörködtető. Fűszeres, kiegyensúlyozott aromája a vadvirágokat idézi. Nem hazudik a Kadarka, ízében is egy különleges, gyümölcsös, gazdag világot mutat be nekünk. Alkoholtartalom (V/V) 13%
Szamóca és eper illata, egészen könnyű, filigrán rosébor.
Merlot, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc házasításából. A Merlot kerekséget és érett gyümölcsös ízeket, a Cabernet Sauvignon a csersav szerkezetéért és a fekete bogyós gyümölcsökért és a Cabernet Franc az eleganciát és frissességet hozza.
Igazi könnyed rozé. Málnás, friss, ropogós épp, ahogy mi szeretjük!
Vulkanikus bor, spontán erjesztve fahordóban érlelve. Tradicionális somlói. Aranysárga szín, aszalt gyümölcsök, sósság. Mély és koncentrált. Klasszik somlói stílus, mineralitással, fehérhúsú gyümölcsökkel. Alkoholtartalom (V/V) 12%
A Bocor dűlő termése 20 hónapon át érlelve 500 literes új francia tölgyfa hordóban. Fűszerpaprikás, fűszeres, sűrű szövésű, melegebb hangulatú. Hosszú prémium konyakos lecsengés.
A BalatonBor Olaszrizlingből készül, jó ivású, ugyanakkor tartalmas balatoni bor. A BalatonBor az első termelői összefogásra épülő régiós bormárka Magyarországon, ezért joggal mondhatjuk, hogy „a Balaton Bora”. Az objektív paramétereken túl a termék minőségét egy, a Balatoni Kör és a Rizling Generáció által összehívott bíráló bizottság garantálja.
Bocor dűlőből származó, hozamkorlátozás mellet termett különleges fajta.
Sötét rubin szín, gazdag, fűszeres íz, érett málnára emlékeztető illat. Ízében telt, kitűnő savegyensúly, fahordóban kiérlelt selymes tannin.
Várerdő, a Kopár és a Csillagvölgy termése. Tiszta sötét szín fogad a pohárban. Illatában a másodlagos aromák vezetik a bort. A földes, minerális, avaros jegyek szép összhangot mutatnak. Ízben előtérbe kerülnek a gyümölcsök, a cseresznye, a puncs és némi csokoládé, mely szépen egészül ki a hordó fűszereivel. Lecsengése hosszú és emlékezetes. Egy kész,...
Világos, sárga szín. Illatában friss gyümölcsök, virágpor, pici fa és almás rétes. Szájba véve finom szőlős, florális jegyek, elegáns fa. Tömör, koncentrált bor.